Meddelelser


Konsulent i solvo it udnævnt som MVP
solvo it’s dygtige konsulent Jesper Fütterer Jensen er blevet udnævnt til Microsoft Most Valuable Professional (MVP)

Vi er meget stolte af at kunne meddele, at solvo it’s dygtige konsulent Jesper Fütterer Jensen er blevet udnævnt til Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Jesper har modtaget denne prestigefyldte award af Microsoft for sit ekstraordinære bidrag, sin tekniske ekspertise og sin exceptionelle passion for Microsoft Azure. 

Microsoft Most Valuable Professionals (MVP) er en årlig eksklusiv pris, der bliver givet til de personer, som har udvist ekstraordinær teknisk ekspertise og ydet en enestående indsats for at dele viden og real-life erfaringer om Microsoft teknogier til brugere verden over. Ud af de ca. 100 millioner medlemmer i de tekniske communities verden over er kun ca. 4.000 MVP’er. 


 


Microsoft beskriver det således: “The MVP award is given to exceptional technical community leaders who share their remarkable passion, real-life knowledge, and technical expertise with other through demonstration of exemplary commitment”. 


”Vi er utrolig glade for, at Jesper har opnået denne pris. Hans kæmpe store indsats, hans vilje og hans passion til altid at lære nyt og videregive erfaringer til andre er blevet belønnet, og det er utrolig velfortjent", siger Flemming Larsen, CEO i solvo it. "
Vi er meget stolte over, at han repræsenterer solvo it
, slutter Flemming Larsen". 


 

solvo it ansætter endnu en Key Account Manager
solvo it er i rivende vækst og har derfor ansat endnu en ny Key Account Manager til sit salgsteam.

Torben Spengler Heimbürger, 40 år, er startet som Key Account Manager i solvo it. Torben kommer fra en stilling som Strategic Key Account Manager hos Experis Danmark, og har mange års erfaring inden for salg af it- og konsulentydelser. 

Torben skal sammen med det øvrige salgsteam rådgive både nye og eksisterende kunder om vores løsninger inden for Microsoft infrastruktur. Vi glæder os rigtig meget til et travlt og spændende år med vores nye og stærke salgsteam.  

solvo it ansætter ny Key Account Manager
solvo it har vokseværk og har derfor ansat endnu en Key Account Manager til sit stærke salgsteam.

Ernst Kuburovic, 30 år, er startet i en nyoprettet stilling som Key Account Manager i solvo it. Her skal han som en del af det eksisterende salgsteam blandt andet rådgive både nye og eksisterende kunder om vores infrastrukturløsninger. Ernst har mange års erfaring inden for salg, heraf 8 i it-branchen, hvor han har opnået indgående kendskab til it-kursusbranchen.

Ernst kommer fra en stilling som Business Manager hos Atea, hvor han i en årrække har haft ansvaret for it-tekniske certificeringer. Vi glæder os meget til at få Ernst ind i vores salgsteam, som nu vil blive endnu stærkere. 


 

solvo it indgår strategisk samarbejdsaftale med Dell
solvo it har pr. 1. september 2016 indgået en strategisk samarbejdsaftale med Dell i hele Norden.

solvo it skal dermed bistå Dell med levering af konsulentydelser inden for Microsoft infrastruktur og Cloud. solvo it og Dell vil i fællesskab sikre, at kunderne kommer helt i mål lige fra installation af hardware til deployment af software.

”Vi er meget glade for at have indgået dette samarbejde med Dell, og vi glæder os til at løse en masse spændende opgaver sammen i fremtiden”, siger Flemming Larsen, CEO i solvo it.  


 

solvo it ansætter to nye seniorkonsulenter
solvo it vækster og har derfor ansat to nye seniorkonsulenter. Vi er meget glade for at byde velkommen til Ronni Henrik Simonsen og Matt Boyd.

Ronni Henrik Simonsen, 42 år, er tilbage som seniorkonsulent i solvo it. Ronni har tidligere været ansat i solvo it i 2013. De seneste år har han hentet erfaring som driftsspecialist i Danmarks Nationalbank. Ronni bliver del af vores team af kørende konsulenter og skal løse opgaver inden for bl.a. Azure samt generel infrastruktur. 

Matt Boyd, 38 år, er blevet ansat som seniorkonsulent i solvo it. Han bliver del af vores team af kørende konsulenter og skal løse opgaver inden for generel infrastruktur med særlig fokus på AD samt Exchange. Matt kommer fra en stilling som Senior Operations Specialist i Cubisol A/S, hvor han i en årrække har beskæftiget sig med Exchange og virtualiseringsopgaver.  


solvo it vinder DR-udbud
Danmarks Radio har valgt solvo it som leverandør af ydelser inden for Microsoft Infrastruktur efter en offentlig udbudsrunde.

- solvo it har igennem en årrække varetaget opgaver hos Danmarks Radio inden for Microsoft Infrastruktur, og det er derfor med stor glæde, at vi kan meddele, at vi har vundet udbuddet, så vores gode og tætte samarbejde med Danmarks Radio kan fortsætte i fremtiden, siger Flemming Larsen, CEO i solvo it.


Udbudsrunden var en større proces, hvor et antal it-konsulenthuse blev vurderet indledningsvist, mens kun 5 fik lov til at indgive tilbud i den afsluttende ansøgningsrunde. Heraf blev solvo it altså valgt som fremtidig leverandør og skal bistå Danmarks Radio med opgaver inden for Microsoft Infrastruktur.

Det gælder blandt andet:

 • Windows Core infrastruktur
 • System Center
 • Microsoft Cloud
 • Hyper-V
 • Exchange
 • Windows Server
 • Windows Client

- Alle teknologierne ligger inden for solvo it's kerneområder, og vi glæder os til fortsat at løfte en masse spændende og udfordrende projekter for Danmarks Radio i de kommende år, slutter Flemming Larsen.

 


 

Langvarigt samarbejde med Kriminalforsorgen fortsætter
Direktoratet for Kriminalforsorgen har genvalgt solvo it som fast leverandør af ydelser inden for Microsoft infrastruktur efter en omfattende udbudsrunde

Direktoratet for Kriminalforsorgen har genvalgt solvo it som fast leverandør af ydelser inden for Microsoft infrastruktur efter en omfattende udbudsrunde. 

Det sker efter nogle år, hvor solvo it løbende har intensiveret samarbejdet med en række offentlige organisationer, både på det statslige og kommunale niveau.


- Med den nuværende digitalisering af det offentlige, oplever vi en stigende interesse for vores ydelser inden for bl.a. Microsoft infrastruktur og Cloud, siger Flemming Larsen, CEO i solvo it.


- Vi har varetaget opgaver for Direktoratet for Kriminalforsorgen siden 2000. For os er det en ekstremt spændende organisation, både fordi løsningerne skal tilpasses en række forskellige institutioner, som drives af Direktoratet selv, og fordi Direktoratet arbejder med de nyeste teknologier, fortsætter han.

Udbudsrunden var en omfattende proces, hvor et større antal it-konsulenthuse blev vurderet indledningsvist, mens kun fem fik lov til at indgive tilbud i den afsluttende ansøgningsrunde.Heraf blev solvo it altså genvalgt som fremtidig leverandør, og skal bistå Direktoratet for Kriminalforsorgen med opgaver inden for Microsoft infrastruktur.

Det gælder blandt andet inden for:

 • Windows Core infrastruktur
 • System Center
 • Microsoft Cloud
 • Hyper-V
 • Exchange
 • Windows Server
 • Windows Client

- Alle teknologierne ligger inden for solvo it's kerneområder, og vi glæder os til fortsat at løfte spændende og udfordrende projekter for Direktoratet for Kriminalforsorgen i de kommende år, slutter Flemming Larsen.