Meddelelser


solvo it's konsulent til "MVP Global Summit" i Redmond, Seattle
solvo it’s konsulent og MVP i Azure, Jesper Jensen, skal til foråret deltage i MVP Global Summit 2018

solvo it’s konsulent og MVP i Azure, Jesper Jensen, skal til foråret deltage i MVP Global Summit 2018. MVP står for Microsoft Most Valuable Professional, og vi er stolte af, at Jesper repræsenterer solvo it. Arrangementet finder sted i Microsofts hovedsæde i Redmond i Seattle den 4. – 7. marts 2018.

Arrangementet er udelukkende for Microsoft MVP’ere i hele verden, hvor Jesper er én ud af de kun 4.000 MVP’ere, der findes globalt. 

Det nærmere tekniske indhold er hemmeligt, og Jesper skal som deltager underskrive en NDA (Non-Disclosure Agreement), da Microsoft under arrangementet løfter sløret for fremtidige planer, som ikke må blive offentliggjort endnu.


Udover de tekniske sessioner på årets Summit, er det også en begivenhed, hvor verdens MVP’ere kan netværke med hinanden, opbygge relationer med Microsoft produktledere, give feedback på produkter samt komme med ønsker til fremtidige produkter.

Vi ønsker Jesper en fantastisk tur "over there" ...

solvo it deltager på prestigefyldt Boot Camp i Seattle til april
Ronni Henrik Simonsen og Niels Jørgensen er blevet specielt udvalgt af Microsoft til at deltage i ”Intelligent Cloud Architect Boot Camp” i Seattle


Det bliver et travlt, men fantastisk forår for flere af solvo it’s konsulenter. Ud af kun 350 specielt udvalgte deltagere i hele verden er Ronni og Niels blevet inviteret til at deltage i det prestigefyldte Microsoftkursus ”Intelligent Cloud Architect Boot Camp” i Seattle til april. 


Kurset indeholder 5 dage med intensiv teknisk træning for it-arkitekter inden for infrastruktur og data-platform, og som i forvejen har et avanceret kendskab til Azure.

Ronni og Niels kommer til at deltage i spændende sessioner, hvor de bliver præsenteret for det nyeste inden for Cloud og derudover får de direkte adgang til de dygtigste af Microsofts eksperter. 

De 5 dage kommer blandt andet til at indeholde følgende emner:


Azure Infrastructure topics
Compute including Containers, Storage, Networking, ARM, Security and Compliance, and Management Tools

Application Development topics
Service Fabric/Microservices, DevOps, Media Services, Application Services, and Mobile application development.

Data & Artificial Intelligence topics
Core Data Platform (Azure Data Services, Mission Critical & Tier 1 Workloads, Lift and Shift operations, competitive migrations), Artificial Intelligence (Cognitive and Bots), Advanced Analytics (Machine Learning, Deep Learning, Azure ML, R/Python), IoT (IoT solutions)

Vil du læse mere om ”Intelligent Cloud Architect Boot Camp”, kan du gøre det her: 

www.msregistration.com/cebootcamp/Content/CloudArchitectPartner.aspxsolvo it flytter til World Trade Center
solvo it er flyttet til nye og flotte lokaler og blevet del af stort kontorfællesskab.

Lige inden nytårsskiftet flyttede solvo it 5 km nordvest fra adressen i Skovlunde til World Trade Centeret i Ballerup. Her er vi blevet en del af et stort kontorfælleskab, hvor vi deler hus, kantine og fitness center med ca. 85 andre spændende virksomheder samt et stort Healthcare Center. 

Lokalerne er lyse og flotte, og vi er meget glade for at være blevet en del af huset. Der er intet, der ændrer sig for vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere, udover at vi nu kan besøges på adressen Borupvang 3 i Ballerup og ikke i Skovlunde som hidtil. 

solvo it's Azure MVP speaker ved stort Azure event
solvo it's konsulent og MVP i Azure, Jesper Jensen, er speaker ved "Azure Saturday 2017", som er et nyt og stort event i København

I sensommeren 2017 åbner dørene til "Azure Saturday", som er en helt ny 2-dages konference i København. Her kan du høre solvo it’s konsulent og MVP i Azure, Jesper Jensen, fortælle om Infrastructure-as-a-Code fra et IT pro synspunkt.

Arrangementet løber af stablen den 1.- 2. september 2017. Inden konferencens start, er der en 2-dages workshop for it-professionelle fra den 30. - 31. august 2017.

Her vil der være forskellige sessioner samt hands-on opgaver - alt sammet ledet af eksperter inden for Azure.

solvo it er ligeledes med som sponser på konferencen, så du kan møde os på vores stand den 1. og 2. september 2017. 

Læs mere om Jesper Jensens session samt arrangementet i øvrigt og tilmeld dig på linket herunder. 

https://azuresaturday.dk/

Konsulent i solvo it udnævnt som MVP
solvo it’s dygtige konsulent Jesper Fütterer Jensen er blevet udnævnt til Microsoft Most Valuable Professional (MVP)

Vi er meget stolte af at kunne meddele, at solvo it’s dygtige konsulent Jesper Fütterer Jensen er blevet udnævnt til Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Jesper har modtaget denne prestigefyldte award af Microsoft for sit ekstraordinære bidrag, sin tekniske ekspertise og sin exceptionelle passion for Microsoft Azure. 

Microsoft Most Valuable Professionals (MVP) er en årlig eksklusiv pris, der bliver givet til de personer, som har udvist ekstraordinær teknisk ekspertise og ydet en enestående indsats for at dele viden og real-life erfaringer om Microsoft teknogier til brugere verden over. Ud af de ca. 100 millioner medlemmer i de tekniske communities verden over er kun ca. 4.000 MVP’er. 


 


Microsoft beskriver det således: “The MVP award is given to exceptional technical community leaders who share their remarkable passion, real-life knowledge, and technical expertise with other through demonstration of exemplary commitment”. 


”Vi er utrolig glade for, at Jesper har opnået denne pris. Hans kæmpe store indsats, hans vilje og hans passion til altid at lære nyt og videregive erfaringer til andre er blevet belønnet, og det er utrolig velfortjent", siger Flemming Larsen, CEO i solvo it. "
Vi er meget stolte over, at han repræsenterer solvo it
, slutter Flemming Larsen". 


 

solvo it indgår strategisk samarbejdsaftale med Dell
solvo it har pr. 1. september 2016 indgået en strategisk samarbejdsaftale med Dell i hele Norden.

solvo it skal dermed bistå Dell med levering af konsulentydelser inden for Microsoft infrastruktur og Cloud. solvo it og Dell vil i fællesskab sikre, at kunderne kommer helt i mål lige fra installation af hardware til deployment af software.

”Vi er meget glade for at have indgået dette samarbejde med Dell, og vi glæder os til at løse en masse spændende opgaver sammen i fremtiden”, siger Flemming Larsen, CEO i solvo it.  


 

solvo it ansætter to nye seniorkonsulenter
solvo it vækster og har derfor ansat to nye seniorkonsulenter. Vi er meget glade for at byde velkommen til Ronni Henrik Simonsen og Matt Boyd.

Ronni Henrik Simonsen, 42 år, er tilbage som seniorkonsulent i solvo it. Ronni har tidligere været ansat i solvo it i 2013. De seneste år har han hentet erfaring som driftsspecialist i Danmarks Nationalbank. Ronni bliver del af vores team af kørende konsulenter og skal løse opgaver inden for bl.a. Azure samt generel infrastruktur. 

Matt Boyd, 38 år, er blevet ansat som seniorkonsulent i solvo it. Han bliver del af vores team af kørende konsulenter og skal løse opgaver inden for generel infrastruktur med særlig fokus på AD samt Exchange. Matt kommer fra en stilling som Senior Operations Specialist i Cubisol A/S, hvor han i en årrække har beskæftiget sig med Exchange og virtualiseringsopgaver.  


solvo it vinder DR-udbud
Danmarks Radio har valgt solvo it som leverandør af ydelser inden for Microsoft Infrastruktur efter en offentlig udbudsrunde.

- solvo it har igennem en årrække varetaget opgaver hos Danmarks Radio inden for Microsoft Infrastruktur, og det er derfor med stor glæde, at vi kan meddele, at vi har vundet udbuddet, så vores gode og tætte samarbejde med Danmarks Radio kan fortsætte i fremtiden, siger Flemming Larsen, CEO i solvo it.


Udbudsrunden var en større proces, hvor et antal it-konsulenthuse blev vurderet indledningsvist, mens kun 5 fik lov til at indgive tilbud i den afsluttende ansøgningsrunde. Heraf blev solvo it altså valgt som fremtidig leverandør og skal bistå Danmarks Radio med opgaver inden for Microsoft Infrastruktur.

Det gælder blandt andet:

 • Windows Core infrastruktur
 • System Center
 • Microsoft Cloud
 • Hyper-V
 • Exchange
 • Windows Server
 • Windows Client

- Alle teknologierne ligger inden for solvo it's kerneområder, og vi glæder os til fortsat at løfte en masse spændende og udfordrende projekter for Danmarks Radio i de kommende år, slutter Flemming Larsen.

 


 

Langvarigt samarbejde med Kriminalforsorgen fortsætter
Direktoratet for Kriminalforsorgen har genvalgt solvo it som fast leverandør af ydelser inden for Microsoft infrastruktur efter en omfattende udbudsrunde

Direktoratet for Kriminalforsorgen har genvalgt solvo it som fast leverandør af ydelser inden for Microsoft infrastruktur efter en omfattende udbudsrunde. 

Det sker efter nogle år, hvor solvo it løbende har intensiveret samarbejdet med en række offentlige organisationer, både på det statslige og kommunale niveau.


- Med den nuværende digitalisering af det offentlige, oplever vi en stigende interesse for vores ydelser inden for bl.a. Microsoft infrastruktur og Cloud, siger Flemming Larsen, CEO i solvo it.


- Vi har varetaget opgaver for Direktoratet for Kriminalforsorgen siden 2000. For os er det en ekstremt spændende organisation, både fordi løsningerne skal tilpasses en række forskellige institutioner, som drives af Direktoratet selv, og fordi Direktoratet arbejder med de nyeste teknologier, fortsætter han.

Udbudsrunden var en omfattende proces, hvor et større antal it-konsulenthuse blev vurderet indledningsvist, mens kun fem fik lov til at indgive tilbud i den afsluttende ansøgningsrunde.Heraf blev solvo it altså genvalgt som fremtidig leverandør, og skal bistå Direktoratet for Kriminalforsorgen med opgaver inden for Microsoft infrastruktur.

Det gælder blandt andet inden for:

 • Windows Core infrastruktur
 • System Center
 • Microsoft Cloud
 • Hyper-V
 • Exchange
 • Windows Server
 • Windows Client

- Alle teknologierne ligger inden for solvo it's kerneområder, og vi glæder os til fortsat at løfte spændende og udfordrende projekter for Direktoratet for Kriminalforsorgen i de kommende år, slutter Flemming Larsen.